رئیس صندوق نوآوری مطرح كرد:
پیشنهاد همكاری فناورانه بین ایران و آذربایجان
به گزارش گوپا رئیس صندوق نوآوری و شكوفایی گفت: از ایجاد خط ارتباطی مشترك میان ایران و آذربایجان برای هماهنگی برنامه های در رابطه با حوزه های فناوری و نوآوری استقبال می نماییم.
به گزارش گوپا به نقل از صندوق نوآوری و شكوفایی، دكتر علی وحدت در جریان دیدار با تورال كریملی، رئیس آژانس نوآوری و تكنوپارك آذربایجان اظهار داشت: صندوق نوآوری در امتداد تامین مالی شركت های دانش بنیان شكل گرفته و انواع و اقسام تسهیلات و خدمات بلاعوض را در اختیار آنها قرار می دهد.
وی در ادامه با اشاره به اینكه صندوق نوآوری و شكوفایی می خواهد با همكاری طرف آذربایجانی، مقدمات حضور شركت های دانش بنیان ایرانی در آذربایجان را فراهم آورد، اظهار داشت: در همین راستا از حضور شركت های ایرانی در نمایشگاه باكوتل حمایت می نماییم. ما شریك استراتژیك آذربایجان بوده و آماده گسترش همكاری ها در حوزه های نوآوری و فناوری با آذربایجان هستیم.
وحدت در ادامه با ارائه چهار پیشنهاد راهبردی برای توسعه همكاریهای فناورانه میان ایران و آذربایجان اظهار داشت: از ایجاد خط ارتباطی مشترك میان دو كشور برای هماهنگی برنامه های در رابطه با حوزه های فناوری و نوآوری با همكاری سفارتخانه های ایران و آذربایجان استقبال می نماییم.
وی با بیان پیشنهاداتی در امتداد همكاری دو كشور افزود: «ایجاد تور بازدید فناوری»، «استقرار شركت های ایرانی در شهرك صنعتی مشترك» و «ایجاد فاند مشترك برای پشتیبانی از شركت های مشترك ایرانی و آذربایجانی» از دیگر پیشنهادهایی است كه دكتر وحدت در دیدار با رئیس آژانس نوآوری و تكنوپارك آذربایجان بیان نمود.
پتانسیل استارت آپی ایران بالاست
تورال كریملی، رئیس آژانس نوآوری و تكنوپارك آذربایجان در سخنانی با اشاره به اینكه پتانسیل ایران در حوزه استارت آپی بسیار بالاست، از حضور شركت های بزرگ دانش بنیان و استارت آپ های ایرانی در نمایشگاه باكوتل استقبال كرد.
وی ضمن ابراز رضایت از محصولات شركت های دانش بنیان ایرانی به خصوص در حوزه نفت و گاز، اظهار داشت: بازار نفت روسیه می تواند مشتری محصولات دانش بنیان ایرانی باشد.
كریملی در ادامه درباره نحوه پذیرش شركت های فناور در آذربایجان اظهار داشت: مراحل پذیرش ما برای این شركت ها بسیار ساده است و از كمترین بروكراسی در این زمینه برخورداریم.
رئیس آژانس نوآوری و تكنوپارك آذربایجان درانتها تصریح كرد: برخی شركت های ایرانی به ما پیشنهاد دادند كه ما در باكو به صورت محدود تولید نماییم و استاندارد بگیریم و سپس از ایران به سایر كشورها صادر نماییم.
منبع: گوپا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب