پژوهشگران دانشگاه فودان :

كرونا احیانا تابستان هم میهمان ماست!

كرونا احیانا تابستان هم میهمان ماست!

گوپا: پژوهشگران ˮدانشگاه فودانˮ(Fudan University) چین بتازگی اظهار كرده اند گرمای تابستان سبب توقف شیوع ویروس كرونا نخواهد شد.


به گزاش ایسنا و به نقل از دیلی میل، مطالعه اخیر پژوهشگران چینی نشان داده است كه هوای گرم تابستان سبب توقف شیوع ویروس كرونا در نیمكره شمالی نخواهد شد و این در حالیست كه برخی امیدوار بودند هوای گرم می تواند سبب توقف شیوع این ویروس شود برای اینكه شیوع خیلی از بیماری های عفونی مانند آنفولانزا و سارس با افزایش دمای محیط متوقف می شود.
مطالعات قبلی پژوهشگران "دانشگاه های بیهانگ" و "چینهوا" نشان داده بود كه با گرمتر شدن دما، میزان انتقال بیماری كووید-۱۹ در چین كاهش یافته است اما آخرین یافته های پژوهشگران چینی نشان داده است گرمای هوا تاثیری بر توقف شیوع این بیماری ندارد.
این تحقیقات توسط "ویبینگ وانگ"(Weibing Wang)، متخصص بهداشت عمومی و همكارانش از دانشگاه فودان در شانگهای چین انجام شده است.
پژوهشگران گفتند: تجزیه و تحلیل ما نشان میدهد كه دمای محیط هیچ تاثیری در توانایی انتقال "سندرم حاد تنفسی كروناویروس ۲"(SARS-CoV-۲) ندارد.
اینكه آب و هوای گرم می تواند شیوع بیماری كووید-۱۹ را كنترل كند می تواند یك تصور نادرست باشد و تكیه بر آمدن یك فصل برای مهار این بیماری همه گیر می تواند یك خط فكری خطرناك باشد. تغییر فصل ممكنست كمی موثر باشد اما بعید است كه انتقال را متوقف نماید. سیاست ها یا مداخلات فوری مانند ممنوعیت سفر و تعطیلی مدارس برای كمك به كند شدن انتقال بیماری لازم است.
طی این مطالعه دكتر وانگ و همكارانش داده های كمیسیون بهداشت ملی و كمیسیون های بهداشتی استان، شیوع بیماری كووید-۱۹ در ۲۲۴ شهر چین، همچون ۱۷ منطقه استان هوبی كه شیوع این بیماری از آنجا بود، تجزیه و تحلیل كردند. آنها سپس این اطلاعات را با داده های روزانه آب و هوا همچون اندازه گیری میانگین دما، رطوبت نسبی و اشعه فرابنفش ورودی(UV) بین ژانویه و اوایل مارس ۲۰۲۰ مقایسه كردند. آنها دریافتند كه هیچ ارتباط معناداری بین دما یا سطح قرار گرفتن در معرض اشعه فرابنفش از نور خورشید و میزان آلوده شدن افراد به این ویروس در شهرهای داخل و خارج از استان هوبی وجود ندارد.
پژوهشگران اعلام كردند كه كووید-۱۹ نخستین بیماری عفونی نیست كه با آمدن تابستان از بین نمی رود برای اینكه پیش تر نیز بیماری همه گیر "مرس" كه در عربستان شیوع پیدا كرده بود هنگامی كه دمای هوا به ۱۱۳ درجه فارنهایت(۴۵ درجه سانتی گراد) رسید باز هم شیوع این بیماری متوقف نشد.
سایر بیماری ها مانند ابولا و بعضی از انواع آنفلوانزا كه طی سال های اخیر از حیوانات به انسان منتقل شده اند نیز در الگوهای غیرقابل پیش بینی رخ داده اند.
یافته های این مطالعه در مجله "European Respiratory" منتشر گردید.




منبع:

1399/01/23
14:06:19
5.0 / 5
3270
تگهای خبر: تحقیق , دانشگاه , سفر , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴
گوپا