رونمایی از اولین مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص در ایران

رونمایی از اولین مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص در ایران

گوپا: اولین مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص در ایران با هدف ایجاد زیرساخت و شتابدهی طرح های فناورانه در عرصه صنعت غذا رونمایی گردید.



به گزارش گوپا به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، این مراسم با حضور تعدادی از مقامات کشوری و لشکری، استادان، محققان و پژوهشگران دانشگاه های کشور اجرا شد.
رضوی، رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی درباب اهداف مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص توضیح داد: این مرکز با هدف تقویت تولید، ارتقای امنیت غذایی و ترویج استفاده از تکنولوژی های جدید در صنایع غذایی خاص، می کوشد نقش برجسته ی در بومی سازی تکنولوژی های پیشرفته و در نتیجه استقلال و اقتدار کشور در حوزه بین المللی ایفا کند.
وی همین طور به سیاست ها و اهداف طولانی مدت این مرکز اشاره نمود و اظهار داشت: یکی از این سیاست ها توسعه زنجیره ارزش محصولات غذایی خاص است که با هدف بهبود راندمان و فرآیندهای تولید، از مطالعه و توسعه (R&D) در این زمینه حمایت می کند. این سیاست ها به ایجاد یکپارچگی در راهبردهای مختلف کمک کرده و پروسه دستیابی به اهداف مرکز را تسهیل خواهدنمود.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی اظهار داشت: سیاست های این مرکز خصوصاً در حوزه همکاریهای بین المللی، تشویق سرمایه گذاری های بخش خصوصی، و توسعه بازارهای جدید برای محصولات غذایی خاص، اهمیت زیادی دارد. علاوه بر این، کاربردی کردن دانش و تبدیل علم به فناوری و ارائه خدمت به شرکت های دانش بنیان فعال در این زمینه از دیگر برنامه های این مرکز است. این مرکز با مشارکت سازمان اتکا و موسسه آموزشی، تحقیقات صنایع دفاعی فعالیت خواهدنمود.


منبع:

1403/09/21
12:10:33
5.0 / 5
8
تگهای خبر: آینده , بازار , تحقیق , تكنولوژی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
گوپا