آشناسازی اجتماع نخبگانی با نیازها و مسائل کشور در طرح شهید احمدی روشن
گوپا: در طرح شهید احمدی روشن بنیاد ملی نخبگان، اجتماع نخبگانی و اساتید برجسته دانشگاهی و صنعتی با مسائل کشور آشنا شده و به کار گروهی پیرامون مسئله های ملی، منطقه ای و راهبردی تشویق می شوند.
به گزارش گوپا به نقل از مهر، به منظور آشناسازی اجتماع نخبگانی با نیازها و مسائل کشور و ترغیب آنان به کار گروهی پیرامون مساله های ملی، منطقه ای و راهبردی، با محوریت استادان برجسته دانشگاهی، صنعتی، هنری و …، بنیاد ملی نخبگان با تصویب این شیوه نامه که به پاس زحمات شهید مصطفی احمدی روشن در فضای علم و فناوری کشور، با عنوان «طرح شهید احمدی روشن» نام گذاری شده است، از تشکیل هسته های مساله محور پشتیبانی می کند.
«آموزش، توانمندسازی و مهارت افزایی دانشجویان، طلاب و دانش آموختگان پیرامون یک مساله واقعی»؛ «هدایت دانشجویان، طلاب و دانش آموختگان برای حل مساله های ملی، منطقه ای و راهبردی کشور»؛ «افزایش مهارت های اجتماعی و ایجاد حس خودباوری در دانشجویان، طلاب و دانش آموختگان» همچون مهم ترین اهداف اجرایی سازی این طرح است.
همچنین «ایجاد شبکه دانشجویان، طلاب و دانش آموختگان دارای توانایی کار گروهی و حل مسئله» و «افزایش اعتماد دستگاههای اجرایی، مراکز علمی و بخش خصوصی به هسته ها» از دیگر اهداف طرح شهید احمدی روشن به حساب می آید.
گفتنی است؛ این طرح در جهت اجرایی سازی اقدام ۲-۲-۲ سند استراتژیک کشور در امور نخبگان (مصوب شورایعالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۹۱) در مورد «ساماندهی و توسعه هسته های فعال دانشجویی، رصد دائمی و پشتیبانی هدفمند و مرحله ای از آنها با هدف تبدیل این هسته ها به گروههای نخبه»، بر مبنای تبصرهی ماده های ۳ و ۴ «آیین نامهی شناسایی، رشد و تعالی صاحبان استعدادهای برتر و نخبگان در راه نخبگی» (مصوب هیأت امنای بنیاد ملی نخبگان در تاریخ ۱۰/۱۱/۱۴۰۲ در دستور کار بنیاد ملی نخبگان قرار گرفته است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب