ماوس و كیبورد را فراموش كنید فیس بوك در حال كار روی یك مچ بند جادویی!

ماوس و كیبورد را فراموش كنید فیس بوك در حال كار روی یك مچ بند جادویی!

گوپا: فیس بوک در حال کار بر روی سنسوری است که مانند مچ بند روی دست بسته می شود و با کمک عینک های واقعیت افزوده، به فرد این امکان را می دهد تا تنها با ضربه ی کوچک انگشتان بر روی هر سطحی تایپ نماید.


به گزارش گوپا به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، این غول عرصه ی شبکه های اجتماعی می گوید: این دستگاه که در حال ساخت آنست می تواند عینک واقعیت افزوده را کنترل کند و انتظار می رود امسال ارائه شود.
این شرکت در یک پست اظهار داشت: کسانی که از این مچ بند استفاده می نمایند می توانند با حرکت انگشتان شان با دنیای مجازی ارتباط برقرار کنند. این دستگاه همین طور قادر به تشخیص سیگنال های عصبی خواهد بود تا حرکات پیچیده ی دست را تفسیر کند و کنترل کاملی از خود نشان دهد. این مچ بند که هم اکنون نام تجاری ندارد پیشرفت بزرگی برای فیس بوک است و انتظار می رود بازاری رقابتی برای دستگاه های واقعیت مجازی بوجود آورد. گفته می شود تمامی غول های عرصه ی فناوری مانند اپل، آمازون و گوگل در حال کار بر روی سیستم واقعیت مجازی شان هستند.
متخصصان معتقدند "عینک های هوشمند" در نهایت جایگزین تلفن های همراه خواهند شد و این سنسور مچی نیز قدمی به همین سمت است.
فیس بوک قبل از این گفته بود که عینک های هوشمند نیازمند دستگاه های دیگری مثل تلفن های همراه هستند تا در آینده بتوان از آنها بهره برد که علت آن محدودیت هایی مثل عمر باتری، پردازش داده ها و گرمای تولید شده از پردازش داده هاست. این مچ بند می تواند بعنوان یک پلت فرم برای انجام محاسبات و پشتیبانی از این موارد استفاده گردد تا عینک ها فقط بعنوان یک صفحه ی نمایش عمل کنند.
رابط کاربری آن به شکلی طراحی شده که کاربران هنگام استفاده از عینک واقعیت مجازی مجبور نباشند بین تعامل با دستگاه و دنیای واقعی یکی را انتخاب کنند. فیس بوک می گوید: ما در حال ایجاد راه های طبیعی و بصری برای ارتباط با عینک های واقعیت مجازی هستیم برای اینکه باور داریم این کار نحوه ی ارتباط ما با افراد دور و نزدیک را تغییر می دهد.
اندرو بوسورث(Andrew Bosworth) که رهبر گروه عینک های واقعیت مجازی در فیس بوک است می گوید: تصور کنید بتوانید به هرجا که می خواهید تله پورت(انتقال از راه دور) کنید و با افرادی که بیشترین اهمیت را در زندگی شما دارند تجربه های مشترک داشته باشید. فرقی نمی کند آنها کجای دنیا هستند. این کاری است که با عینک های واقعیت مجازی می توان انجام داد. ترکیبی از دنیای مجازی و واقعی که زندگی روزمره را بهبود می بخشد.


به قول این شرکت بجای این که توجه مان به تلفن همراه در دست باشد، این عینک ها دنیا را آنگونه که ما می بینیم می بینند.
در ماه سپتامبر فیس بوک اعلام نمود که حدود پنج تا ۱۰ سال تا عرضه ی عینک های واقعیت مجازی که می توانند اجسام مجازی را به افراد نشان دهند فاصله دارد. آینده ی ارتباط انسان و کامپیوتر به شکلی خواهد بود که فرد می تواند در دنیای واقعی که دنیای مجازی با آن ترکیب شده حضور داشته باشد.
فیس بوک توضیح می دهد: این ارتباط نیازمند ابداعات زیادی خواهد بود تا تبدیل به اصلی ترین راه ارتباط ما با دنیای دیجیتال شود. ابداعات بزرگ نیازمند وجود یک هوش مصنوعی است که بتواند دستورات و عملکرد را پیش بینی و تفسیر کند. اما ساخت چنین سیستمی سال ها طول خواهد کشید بدین سبب ما به دنبال نسخه ای هستیم که سریع تر در دسترس باشد.
این سیستم مچ بندی خواهد بود که با یک هوش مصنوعی کار می کند و به شما و محیط اطرافتان سازگار می شود. این کار توسط نوارعصب و عضله(EMG) امکان پذیر خواهد شد که با بهره گیری از حسگرها سیگنال های عصب حرکتی الکتریکی را که بوسیله مچ دست به دست منتقل می شوند را به دستورهای دیجیتالی تبدیل می کند و از آن می توان برای کنترل دستگاه استفاده نمود. این سیگنال ها به شما این امکان را می دهند تا دستورات یک بیتی را به دستگاه منتقل کنید. این میزان از کنترل با بسیاری ازموقعیت ها سازگار است و می تواند کاملا شخصی باشد. سیگنال های مچ دست به حدی واضح هستند که نوار عصب و عضله می تواند حرکت یک میلی متری انگشت را تشخیص دهد و حتی در نهایت ممکنست بتواند تنها تصمیم به حرکت دست را نیز تشخیص دهد.


توماس ریاردون(Thomas Reardon) از این گروه می گوید: ما می خواهیم کاری نماییم که افراد بتوانند دستگاهها را مستقیما به وسیله ی سیستم عصبی محیطی کنترل کنند. او اضافه کرد: این دستگاه از اعصاب خارج از مغز که عضلات انگشتان را به حرکت در می آورند استفاده خواهدنمود.
در وهله ی اول نوار عصب و عضله تنها یک یا دو بیت برای کنترل دستگاه را فراهم خواهدنمود که مشابه ضربه زدن روی یک دکمه است و شامل حرکاتی مثل فشار دادن و رها کردن انشگت شست و انگشت اشاره به یکدیگر است. این مساله به کاربران اجازه می دهد فارغ از کاری که انجام می دهند مثل راه رفتن، حرف زدن، نشستن وظایف خودرا انجام دهند.




منبع:

1399/12/30
14:34:43
0.0 / 5
1111
تگهای خبر: آینده , بازار , تولید , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
گوپا